Последвайте Гласове в Позиция на Възраждане“ по повод на разпространена фалшива

...
Последвайте Гласове в Позиция на Възраждане“ по повод на разпространена фалшива
Коментари Харесай

Чавдар Бахчевански от Възраждане показа отрицателен тест за накркотици

Последвайте " Гласове " в 
Позиция на " Възраждане “ във връзка на публикувана подправена вест за претендент за депутат от листите на „ Възраждане “

Поредната клеветническа акция против „ Възраждане “ е в ход в разгара на предизборната акция. Днес всеобщите медии разпространиха информация, че претендент за депутат на „ Възраждане “, на 20 място в листата в 16 Пловдивски  МИР,  е карал след приложимост на опиати.
По мотив на публикуваната  фалшива вест, Чавдар Бахчевански посети здравна лаборатория, с цел да му бъде изработен кръвен тест за опиати. Резултатът несъмнено е негативен и го публикуваме тук.
 


За следващ път се прави опит името на „ Възраждане “ да бъде опетнено с погрешни изказвания.
Припомняме, че единствено преди няколко месеца по същия метод беше изработен опит да бъдат спрени самоорганизирали се протестиращи, които желаеха да посетят митинг на „ Възраждане “. Бяха спрени за полицейска инспекция и бяха тествани. Първоначално тестванията сякаш бяха позитивни. Протестиращите тогава обкръжиха полицейската кола и желаеха наново тестване. След наново тестване се оказа, че тестът е негативна и протестиращите бяха освободени от полицията.
 Още на следващия ден „ Възраждане “ ще изпрати писмо до Минитерството на вътрешните работи, с което ще изиска тестванията, които употребява полицията, да бъдат тествани за меродавност. Ние съблюдаваме закона и никой не е над него.
„ Възраждане “ изрично се опълчва на потреблението на държавни институции като репресивна бухалка против жители, бизнес и опозиционни политически партии.
Прилагаме кръвния тест на претендента, който демонстрира неналичието на каквито и да е наркотични субстанции в кръвта му.
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР